fredag 6. juli 2012

Verandaen!

Siden vi bor i 2.etasje, har vi ikke all verdens med uteplass. Men vi har en liten veranda på fremsiden, som er akkurat passe stor for litt grilling og kos. Så langt denne sommeren har vi prioritert kun denne siden av huset, siden det var mest å gjøre akkurat her, og nå er vi nesten endelig ferdige! Det eneste som mangler er to lister på le-veggen, og male noen lister på utsiden av verandaen hvite. Men det får bli etterhvert:) Man kan jo trygt si at vi virkelig har pusset opp fremsiden og verandaen, for det er så utrolig mye finere der når! Glemte så klart å ta "før" bilder av hele huset, før vi begynte å male, men ved å se på den andre halvparten så ser man uansett hvordan det så ut før.

Før:
 Her har vi begynt å beise platten. Har 1.strøk der nå, men i ettertid ser vi at vi burde hatt ett til. Spørs om vi tar det til høsten, eller venter til våren igjen.

 Her har vi nå bygd le-vegg mot naboen. Som jeg tror er noe av det beste vi har gjort med leiligheten. Nå hadde jeg ikke klart meg uten! Helt utrolig at ingen av de andre leilighetene har bygd le-vegg før!


 Første strøket på innsiden av verandaen, STOR forskjell allerede.

Her er også rekkverket beiset 1.strøk, men vi har tatt ett strøk til, siden det trekte seg så godt inn, at det på enkelte steder nesten ikke så ut som det var beiset etter noen dager.

Har fått tatt noen nye "etter" bilder i dag med mobilen, siden kamera ligger i bilen fortiden! Å der skal det altså ligge til mini har blitt født! Jeg tar overhode ingen sjanser, som å glemme å skru det av igjen etter bruk, eller glemme minnekortet i pcen feks, så derfor blir det mobilbilder!

Underveis:


Etter:



Fornøyd? Ja, det kan man trygt si! Spesielt når man sammenligner med hvordan det så ut før! Nå får vi bare håpe på mange fine dager resten av sommeren også, så vi kan sitte mye ute og kose oss! Så blir det jo så kjekt å kunne sitte ute etter at lillegutt kommer, når vi får besøk å sånn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar